23 d’agost del 2012

COM ÉS EL CIRCUIT MITJÀ?

El circuit mitjà, va seguint el recorregut curt fins a l'altura dels Omellons. Allà es desvia i comença una pujada dura, tornem a baixar i de nou una altra pujada però en aquest cas, l'hauríem de fitxar com a tècnica. Un cop a dalt baixem i ens ve una zona tècnica d'un quilòmetre més o menys. Ja passada, ens dirigim direcció l'Espluga Calba, i sant-tornem-hi pit amunt, descens entre oliveres i de nou un descans per preparar-nos per l'ascens. Pugem, i baixem. Llavors ens trobarem amb una de les pujades més dures del circuit mitjà, una que no es difícil, però que si sumes els quilòmetres i el cansament, ja es una altra cosa. Per cert, a dalt, es prepara la trialera del Curuncull, oberta especialment per a l'ocasió. 





Baixem la trialera i tornem a marxar als Omellons on hi haurà el 2n avituallament, llavors us trobareu amb una trialera divertida que us dura a trobar-vos amb els del circuit curt que en breu els tornareu a deixar sols per fer una pujada per un antic camí abandonat. Un cop superat, zona tècnica i podem reposar una estona abans de les últimes pujades. 

Un cop feta aquesta pujada, farem un corriol que hem reutilitzat de la Trail Running, i alguns bocins que hem obert amb xapo. El corriol te un parell o tres de quilòmetres, i llavors l'última pujada, planejar i arribar a Arbeca.

Dissabte tots els secrets del circuit llarg. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada