10 de setembre del 2012

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM

Des del Club Ciclista Arbeca volem agrair la confiança que ens han mostrat de nou 364 corredors, establint un nou rècord de participació.

Pels que hagueu fet el curt, ens imaginem que heu passat una matinal bttera divertida, fent-vos passar per alguns trams de corriol i força camí. Pels que hagueu fet la mitjana, segur que també us ho heu passat fenomenal, una ruta força rodadora tot i ser un puja i baixa i amb les trialeres com ara la del Curuncull (km 26)  la del Cortecans (Km 32) i el corriol final.

Els del circuit llarg heu superat l'infern garriguenc, un autèntic puja i baixa, amb trialeres tant de pujada com de baixada aptes per tant sols els més experts. Un clar exemple es la trialera del Bosc Cremat (km 24), tot i això, les cares de satisfacció que feieu a l'arribada eren úniques!!!

Gràcies a tots per haver vingut a participar. També agrair la presència de tots els estancs que han vingut a la fira i de tota aquella gent voluntària que desinteressadament ens han ajudat a tallar cruïlles perilloses, preparar els avituallaments, estar alerta per les trialeres, estar als controls de pas, entre moltes altres més feines que comporta organitzar una pedalada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada