22 d’agost del 2013

CIRCUIT LLARG

Arrenquem des del camp de futbol, travessem tot el poble i ens enfilem pel pla, al km 7 ens trobem amb el primer pujador per treure'us la "carbonilla" i que ja aneu finets tot el circuit. Un cop dalt, ens trobarem el desviament curt/mitjà-llarg, i a partir de llavors el terreny s'animarà amb puja i baixa, un corriolet i una baixada. Un cop baix, es pujarà una bona costa, tornarem a baix i enganxarem un camí enllaçant un corriol curtet però amb una bona pendent i ciclable, en breu travessarem una fondalada i per camins de carro, ens enfilarem fins dalt, tornem a baixar i ens endinsem en un caminal que es convertirà en corriol i ens durà a travessar un bosquet.

Continuem per caminals fins arribar al camí principal que seguirem uns km fins tornar a entrar dins de caminals (aquest tram es tot inèdit, quan el feu, us en quedareu amb ganes de repetir!), llavors veureu el Canal Segarra-Garrigues, el travessarem i continuarem per camins i passos de cabres. Ja portem 20km i ens atansem a Arbeca, seguim el camí del Puig del Corb i ens tornem a endinsar per un corriolet que ens durà a trobar-nos amb els del circuit curt. Realitzarem aquest bucle i quan tornem, podreu saludar als bikers que el començaran i gairebé xocar-los la mà. Anem seguint per camins fins la fondalada de la roca'llamp on hi passarem per la vora i en remuntarem bona part fins arribar prop de l'Espluga, baixarem per trialera i tancarem el bucle direcció els Omellons passant abans per la trialera del Curuncull fins arribar als Omellons al km 40.

Deixem enrere els Omellons i llavors tocarà pujada tècnica i baixada ràpida (llàstima de no poder-la fer pujant, és impressionant el % de pendent que guanyes). Ja tornem cap Arbeca, seguim el fondo anant fent els corriols i trialeres que hi han (alguns de nous!!!) cap al km 50, ja ens retirem cap a Arbeca per camins i la trialera final.

Acabarem amb uns 58km a les cames amb 1100m de desnivell + acumulat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada