15 de juliol del 2014

CULOT TERRA D'OLIVERES

Veieu que el mallot de la Terra d'Oliveres no lliga amb el vostre culot????

Seguiu llegint perquè us oferirem la solució! Us donem la possibilitat d'adquirir el culot de la TO! Aquest culot durà la badana Rekord SAT, dissenyada per esportistes d'alt rendiment i amb totes les característiques perquè doneu el millor de vosaltres mateixos.


La nova badana de protecció revolucionaria tridimensional protegeix on és necessari, gracies a l'alta densitat (120kg/m3) situada als punts clau de màxima pressió. La forma anatòmica distribueix l'esponja al centre i la part posterior, on els ossos són més vulnerables, deixant les zones franques (on passen els nervis i hi ha un increment del flux sanguini)

El model es presenta amb el SAT (Shock Absorption Technology). Aquest sistema amortitzant i únic proporcionen la màxima protecció i absorció de xocs amb un 90% de dissipació de l'energia, neutralitzant així qualsevol vibració desenvolupada durant l'impacte amb el sòl.

Per tots aquells que el vulgueu cal que feu un ingrés de 45€ al num de compte LA CAIXA 2100-0236-24-0200131969 ompliu el FORMULARI i ens envieu el resguard a clubciclistaarbeca@gmail.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada