7 d’agost del 2015

LA TRANSCATLLARÀS

La Transcatllaràs és una ruta en Btt de 150 km i 5.500 metres de desnivell al voltant del Massís del Catllaràs per a fer en 2, 3 o 4 dies. És una ruta de magnífics paratges, pedalant per grans fagedes o sota boscos caducifolis i paisatges meravellosos entre pastures i rierols d’alta muntanya, que sortint des de Sant Julià de Cerdanyola, recorre els termes de La Nou, Vilada, Castell de l’Areny, Sant Jaume de Frontanyà, La Pobla de Lillet i Sant Julià de Cerdanyola. 

Amb els allotjaments més acollidors -i degustant l’excel·lent gastronomia de la zona-, transport d’equipatge inclòs, mallot identificatiu de regal, mapa exclusiu de la zona, entre altres particularitats. Val a dir que el recorregut no està marcat sobre el terreny sinó que es fa seguint un GPS amb la ruta marcada que subministra l’organització, atès que la major part del recorregut correspon al PEIN del Catllaràs.

Ens podeu localitzar via web (www.latranscatllaras.com), facebook o al telèfon de contacte 681 128 300


La Transcatllaràs va néixer com un projecte conjunt entre GuiesBtt.cat i Pedratour. GuiesBtt.cat dedicant-se a tota la part tècnica (disseny i configuració del recorregut, permisos i autoritzacions d’ajuntaments, propietaris, Medi Ambient, etc..) mentre que Pedratour s’encarrega de tota la part comercial (venda del producte, reserves allotjaments, lliurament del material, gestió del transport d'equipatge entre allotjaments...)Pedratour és una agència de viatges especialitzada sobretot en rutes i travesses a peu i en Btt i en activitats de muntanya en general (des de barranquisme fins a vies ferrades). Amb seu al carrer Ciutat, 31. 08600 Berga, la seva web és www.pedratour.com, el correu info@pedratour.com i telèfon de contacte 681 128 300. També es poden localitzar al Facebook.

GuiesBtt.cat és una empresa dedicada a organitzar tota mena activitats en Btt: des de pedalades, rutes i travesses fins a activitats i tallers per les AMPES d’escoles. Amb seu al Berguedà i al Bages, la web és www.guiesbtt.cat, correu info@guiesbtt.cat i telèfon de contacte 610 355 736. També es poden localitzar al Facebook.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada