17 d’agost del 2016

BIKEFOSCA

La Bikefosca és una rut btt pensada per a gaudir al màxim dels millors racons de la Vall Fosca i els seus voltants. Posem al teu abast tot l'atractiu d'aquesta vall, una de les més desconegudes del Pirineu, amb els seus paisatges espectaculars, la solitud dels camins, l'encant dels pobles i la singularitat de la gastronomia pallaresa. 

Hi ha diverses versions de la BikeFosca . Segur que alguna d’aquestes s’adapta al número de dies de que disposeu i també al vostre nivell tècnic

Pujareu per pistes amb vistes sorprenents i, a l’hora de baixar, podreu fer-ho també per pista o bé posar a prova la vostra tècnica baixant per corriols i trialeres que segur trigareu en oblidar. Descobrireu així, antics camins que s’havien perdut, i que ara s’han recuperat.
Nosaltres us facilitarem el roadbook o el track per seguir la BikeFosca, us gestionarem les reserves d’allotjaments i, si ho voleu, també us transportarem l’equipatge d’un allotjament a l’altre, donat que estant al Pirineu, les pendents i l’esforç estan més que garantits.
Descobriu la Vall Fosca en btt i segur que hi voldreu tornar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada