20 de juliol del 2018

CÀMPING PRADES

Càmping Prades Park és un càmping familiar de muntanya de 1ª categoria situat a l’emblemàtica població de Prades; al cor de les Muntanyes de Prades. 

A una alçada de 1000 m. i a tant sols 35 Km. de la Costa Daurada i 45 minuts de Tarragona.

El Càmping Prades Park està ubicat en un paratge i vegetació abundant de pins, xops, castanyers, alzines, i roures; la qual cosa permet gaudir d’un descans en un bon entorn natural.

Disposa d’una superfície de 30.000 m2 i una capacitat de 200 parcel.les d’uns 70 m2, i compta amb unes instal.lacions de: Restaurant, supermercat, piscina climatitzada exterior per adults i infantil (obertes de mitjans de juny a mitjans de setembre), sala de jocs, pistes esportives, pim pom, parc infantil, internet WIFI, i també bungalows amb cuina i bany equipats, i bungalows per grups de 15 a 90 persones.

La Generalitat de Catalunya ha distingit a Càmping Prades amb el Segell de Destinació de Turisme Familiar, i certifica a l’establiment com a ressort apropiat per families amb nens i nenes!!!

Us deixem un video creatiu de 3 minuts per fer-vos una idea del que podeu trobar a Càmping Prades!

A cada estació de l’any es pot disfrutar dels diferents fruits que aporta la muntanya, com ara els Rovellons entre moltes altres classes de bolets, castanyes, mores, maduixes silvestres, … I també ens permet gaudir de les olors de les plantes medicinals i els colors de les flors silvestres del bosc. Dins la fauna salvatge podem destacar el cabirol; una espècie similar al cérvol que està protegida, les guineus, llebres, esquirols i també el porc senglar.


Hem sortit al programa de TV3 Dies de Càmping!!! Aquí podeu veure el vídeo que és molt entretingut!!!



Escapada Rural, Ofertes de Cap de Setmana a la Muntanya i Natura en Bungalows, Mobil homes i Acampada… tot això i molt més al mateix poble de Prades (Tarragona), Catalunya, Costa Dorada.

Practica els esports d’aventura com l’Escalada, Btt, disposem de Restaurant, Area d’autocaravanes, Animació infantil i us obsequiarem amb Rutes de senderisme, BTT.. Vine amb la família, els amics,  la parella i descobreix el descans i la tranquil·litat awww.campingprades.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada