2 de setembre del 2019

FISIOTERÀPIA RAMON CODONY

El Ramon Codony es un arbequí que exerceix de fisioterapeuta des del 2007.
Treballa a domicili per les terres de ponent, el baix llobregat i rodalies de Barcelona. 

Treballa amb la Unió Esportiva Horta, amb el Club Futbol Damm i col·labora amb la Joventut atlètica, el club de futbol i el club ciclista d'Arbeca.
Ell no s'ha perdut cap edició de la BTT Terra d'Oliveres atenent i fent descarregues musculars i massatges als participants. A més a més el podreu anar trobant en d'altres esdeveniments esportius de Lleida exercint i ajudant a tots els participants. 

Les seves línies de treball són la fisioteràpia esportiva, traumatologia i la geriatria. 

Entre els seus pacients hi ha gent de tot tipus: treballadors de tots els àmbits, gent gran que pateixen dolències com ara artrosis; corredors, ciclistes, futbolistes etc, etc.

Per fer la seva feina utilitza diverses eines com la massoteràpia, els estiraments, mobilitzacions, tècniques d'energia muscular i de recentratge articular, propioceptius, ventoses, ganxos, kinesiotape, etc. etc.

Si pateixes algun tipus de dolència musculoesquelètica pots contactar amb ell i segur que et busca i troba una solució per resoldre-ho.

Si el que vols és prevenir lesions et realitzarà un treball de descàrrega a nivell miofascial, tendinós, articular, propioceptiu, etc.

Pots contactar per facebook o al telf. 650 457 314.

Ramon Codony Serra
Colegiat nº 07233


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada