7 de setembre del 2013

DEMOLITION 6h BTT RIUDABELLA

Demolition 6h. BTT Riudabella, és una activitat esportiva en la que els participants realitzen un circuit en bicicleta de muntanya-BTT al llarg de 6 hores ininterrompudes “Non Stop”. El Circuit Riudabella Dakar, on es desenvolupa la prova, ha nascut de la necessitat de disposar d’un espai idoni per l’entrenament i posada a punt de pilots i mecàniques pel Rally Dakar i és fruit de l’experiència d’en Gonzalo i en Fernando Gil que sumen 13 participacions en l’esmentat rally, a més d’una amplia experiència en l’organització d’esdeveniments esportius i viatges de aventura.

Afegeix la llegenda
Són diversos els equips de motos, quads i buggies amb pilots de la mida de Marc Coma i Joan Pedrero que han utilitzat aquest circuit per al seu entrenament específic o per a provar les seves màquines abans de la seva participació al Dakar.

Aquest és l’escenari ideal per a la realització d’una prova realment extrema, on no només es posarà al límit la forma física dels participants, sinó també la seva tècnica i la resistència de les seves bicicletes. Sense deixar de banda l’element paisatgístic, ja que es desenvolupa en un entorn d’excepcional bellesa.

Són onze quilòmetres de recorregut molt variat, amb zones molt ràpides i altres molt, molt tècniques amb alguns passos molt pedregosos, on no solament comptarà la força sinó també l’habilitat. El recorregut es pot fer totalment en bicicleta i es passa tot en 4x4. Tot i que no hi ha grans desnivells, la duresa està garantida.

La longitud de la volta implica que els relleus seran força llargs i veurem diferents estratègies. Els bikers hauran de ser autosuficients en tot el recorregut, tant en l’aspecte mecànic com en el de la seva hidratació pel que és necessari portar sempre un kit bàsic d’eines i per arreglar punxades. Recomanem la utilització de pneumàtics tube-less per si tenim alguna averia o punxem en el lloc més allunyat de l’assistència, hi ha una gran distància per arribar a la zona de boxes on aquesta es troba.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada