5 de setembre del 2013

PEDALS DEL MÓN

El matí de diumenge alguns de vosaltres us endureu una bona sorpresa! I es que Pedals del Món, una xarxa de rutes BTT escampada arreu de l'estat, sortejarà entre tots els assistents 1 forfait complet per les rutes de Pedals de Foc, un altre per Pedals d'Occitània, un tercer per Pedals del Pedraforca i un quart per la nova proposta del grup a les terres de Lleida. Pedals del Canal d'Urgell

Pedals del Canal d'Urgell es la primera i nova ruta slow de Pedals del Món. La ruta neix i acaba a la Masia Salat va pedalant i seguint els camins de vora el canal, els principals subcanals, sèquies i camins de l'horta de la plana, aprofitant les infraestructures hoteleres i de turisme rural de la zona recorrent així 4 comarques: Les Garrigues, el Pla d'Urgell, l'Urgell i la Noguera.

En definitiva una ruta sense grans dificultats, pensada per gaudir-la amb tranquil·litat i ideal pel turisme familiar on la descoberta del territori es complementa amb l'oferta de varies activitats i visites paral·leles. 

A la fira de la BTT Terra d'Oliveres, podreu passar a preguntar-ne més informació sobre qualsevol de les 14 rutes que hi han escampades arreu de l'estat a la biker Mercè Petit i al director de Pedals del Món Pep Vega. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada