17 d’agost del 2017

OLI D'ARBECA

L’origen d’ "Oli d’Arbeca" es remunta a més d’un segle i durant tot aquest temps ha sobreviscut a guerres i penúries perquè sempre hi ha hagut la força dels socis agricultors que han volgut tirar endavant malgrat tot.

Les diferents etapes no s’ha pogut deslligar dels règims polítics, però avui en dia l’equip que treballa a la Cooperativa Arbequina és un equip professional que sempre ha volgut avançar. Es per això que l’any 2009, amb la col·laboració de ACC1Ó s’ha dut a terme un Pla Estratègic pels propers tres anys que ha marcat les línies a seguir per tal de empènyer tots en la mateixa direcció. Com a resultat d’aquest Pla Estratègic s’han marcat, en primer lloc, una Missió que marca la voluntat de servir al consumidor més exigent i, al mateix temps, donar valor afegit a l’agricultor i a la terra on es desenvolupa.

En segon lloc, una visió que és com un ideari que marca la posició de la Cooperativa en aquest món tant competitiu.

I en tercer lloc, defineix uns valors, uns valors que la Cooperativa Arbequina considera importants per als seus clients, socis i treballadors i sense els quals no es pot dur a terme un treball digne i de revaloració de les persones i que aquest quedi reflectit en el producte final.

Aquesta innovació i modernització del nostre ideari que referma la nostra voluntat de donar vida a una terra qualificada de Zona Desfavorida per la Unió Europea, però que batega com qualsevol.

PODREU COMPRAR EL MILLOR OLI DEL MÓN A:  http://www.arbequina.coop/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada